.

.

Детски играчки, дървени и хартиени плодове и зеленчуци английски азбука когнитивна карта пъзел играчките за ранно образование на момче, подарък за момиче

Детски играчки, дървени и хартиени плодове и зеленчуци английски азбука когнитивна карта пъзел играчките

BGN 23.00
BGN 35.52

Наличност
Продуктът е наличен

Можете да използвате Alipay Набирателни, за да завършите плащане на вашата поръчка. моля, извършете плащането, след покупката. Обратна връзка 1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и Пет звезди. Вашата обратна връзка е изключително важна за нашия бизнес. Доставка и доставка 1. Получателят трябва да спазваме всички закони и правила в страната по местоназначение. Свържете се с нас ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез линка"свържете се сега"или "чат сега", ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден. данъци върху вноса и допълнителни такси за митническо оформяне трябва да бъдат заплатени от получателя; ние не контролираме тези такси и не може да се предвиди, тъй като те могат да бъдат. За този метод на доставка обикновено отнема от 15 до 39 дни, за да си поръчка е достигнал вас. Ние сме много благодарни за това.
Име на продукта : когнитивна карта на английската азбука
Материал на продукта : дърво, хартиена картичка
Размер на кутията цвят : 17. Ние организираме доставка на колкото се може по-скоро. Ние вече сме предоставили на вас, един начин на доставка безплатно или вие просто сте малка част от това.Ако имате някакви оплаквания относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас на , и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.

Параметри на продукта

Пол:
Унисекс
Стил На Пъзел:
Обикновен
Предупреждение:
Бъдете внимателни с малък блок, и избягвайте да го погълнат
Възрастова Група:
> 3 години, 2-4 години
Стил:
Карикатура
Материал:
Дърво
търговска марка:
Трупи
Номер На Модела:
TL-299
Материал:
Дърво + хартиена картичка
Монтесори:
дървени играчки
Може и да ви хареса