.

.

Китайски стар порцелан пастелни сини и бели порцеланови чаши с флорални купата

Китайски стар порцелан пастелни сини и бели порцеланови чаши с флорални купата

BGN 41.00
BGN 59.18

Наличност
Продуктът е наличен

Тя е с изискана форма и характерен стил. Искам да, ако има нещо-нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката.
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално. Ние ги събираме от личен колектор. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство.Кораб в САЩ 7-15 дни. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура.
1) Продуктът не отговаря на описанието сигурно :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на връщане на парите);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес.

Параметри на продукта

Материал:
Керамика И Емайл
Тема:
Растение
Стил:
Народно Творчество
търговска марка:
МЯО ЯН ГОНГ И
Може и да ви хареса