.

.

Нова ориз ориз подложка Магнит магнитни кръгли термостат ограничител на температурата на домакински аксесоари безплатна доставка

Нова ориз ориз подложка Магнит магнитни кръгли термостат ограничител на температурата на домакински аксесоари

BGN 32.74

Наличност
Продуктът е наличен

- Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката. - гаранция от една година . Ние разбираме, че понякога може да имате проблеми с покупката си, но каквото и да е това, моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка. - детайл ще бъде изпратен извън 3дни след получаване на обезщетение. Много благодаря за отделеното време. Справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако се свържете с нас, преди да напусне отрицателен/неутрално мнение. - моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.
Много ви благодаря за подкрепата, и на добър ви ден!.
Данъци и такси върху вноса
1. - Нашата програма ще ви оставя същата обратна връзка след своя положителен отзив. - моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите. Тези такси се заплащат от купувача.
Коментари
1. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Hongkong Post всичко на разположение. - Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Параметри на продукта

Номер На Модела:
Стандарт
is_customized:
Yes
Материал:
Мед
търговска марка:
ОКВК
Използването на:
Стандарт
Чупене На Способността На:
Стандарт
Стандарти За Сигурност:
Стандарт
Може и да ви хареса