.

.

2 елемента малък размер 1.5 мм бижута отвертка цинк сплав САМ аксесоар подходящ САМ съхраняват

2 елемента малък размер 1.5 мм бижута отвертка цинк сплав САМ аксесоар подходящ САМ съхраняват

BGN 8.00
BGN 9.58

Наличност
Продуктът е наличен

Ако сумата на вашата поръчка под $5, ще бъде изпратена обичайните малък пакет China Post Plus, му трябва около 30-60 дни, моля, ще платите търпение, за да изчака му. Но негативната обратна връзка е много несправедливо за мен, моля не оставяйте отрицателна обратна връзка, преди да можем да решим този проблем.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в компанията logistica, да възстанови цената на щети или загуба.
Въпреки това,купувачът трябва да се увери,че върнатите стоки са в първоначалните условия,освен Ако стоката е повредена или загубена, когато те се връщат, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние имайте предвид, че ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите .
ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина . Моля, пишете Ми, ако не сте доволни от тях, аз мога да ви върне парите или да ви изпрати други неща, за да ги замени. Ако това е ваше право.
Положителна оценка да бъде оценена по достойнство, ако сте доволни от своите стоки.
Начин На Доставка(Безплатно)
Време За Доставка
Стойност На Поръчката
Поща Китай Един Обикновен Малък Пакет Плюс
Въздушна Поща Стълб Кит
30-60 дни
30-45 дни
E-packet (САЩ)
15-20 дни
DHL / FEDEX / EMS / UPS
5-10 дни
≥$100
Безплатна резервация перевозкы пратката ще бъде потопен въздушна поща стълб кит, но ако сумата на поръчката е над 100 ние ще изпълним я DHL / FEDEX / EMS/UPS безплатно, което ще пристигне в рамките на 5~10 дни, Въздушна поща стълб на кита ще пристигне в рамките на 30~45 работни дни, след като бъде вывешенным, понякога за митническите или проблеми на времето, то ще се забави няколко дни,тя може да бъде до повече дни .

Параметри на продукта

Тип Елемент:
бижута находки
Тип На Метали:
Цинк Сплав
Материал:
Метални
Тип Бижута Находки:
Конектори
търговска марка:
MDNEN
Материал:
Цинк Сплав
Размер:
1.5mm
Може и да ви хареса