.

.

За Dell FOR Inspiron M5010 USB VGA Board W кабел 50. 4HH02. 001

За Dell FOR Inspiron M5010 USB VGA Board W кабел 50. 4HH02. 001

BGN 20.05

Наличност
Продуктът е наличен

дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите .
УВЕДОМЛЕНИЕ
1 . Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1. EMS, UPS, Fedex, DHL : ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство.
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Процедури за тестване на функциите на дънната платка :
1.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина . Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3. Доставка стълб : по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря .ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия.

Параметри на продукта

Дължина на кабела:
0,2 м
Тип:
Промоционален Кабел Dada
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
М5010
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
ASDFGHJK
Може и да ви хареса