.

.

High-end customization Figure Skating Dress Women 's Girls' Ice Skating Dress Black velvet fabric Fine пробийте decorate

High-end customization Figure Skating Dress Women 's Girls' Ice Skating Dress Black velvet fabric Fine

BGN 222.00
BGN 316.80

Наличност
Продуктът е наличен


Обичам да чета, също така обичам да пътувам, обичам жив, повече се радват на раждането на всяка красива дреха. Това е едно голямо дете на любовта и децата, и перфектно идеалист.за да се уверите, че получавате правото размер, моля, консултирайте се с нашата таблица размери в описанието, преди да купите.Ние можем да шият, за да имате хубави дрехи. Изпрати отрицателни отзиви-късно, ако проблемът не е решен.
Ако не разполагате с подходящ размер костюм, може ли да ми каже на техните размера на гърдите, талията, бедрата и обиколка на тялото. няма абсолютна зависимост между ръста, теглото и размерите. Ако не сте сигурни за вашия размер, моля, изпратете ни вашите точни измервания на тялото (Увеличение/бюст/талия/ханш), така че ние може да ви даде някои предложения за това, как да изберете правилния размер. приблизителния размер на бюста на персонала-това е размерът след носенето на невидимия бельо. Ние-магазин фабрика по ски нар, ето, и да се запознаем!!!
Имаме чиста и аккуратная работилница и строг работния поток в новия район на Китай. Височина 155 см може да се носи рокля същия размер с височина 168 см
3.
РАЗМЕР
1. размера на гърдите е ключов фактор в избора на размер
4. Продуктите са били продадени в страната и чужбина, и са спечелили много широка похвала.
Срок за доставка се определя в съответствие със стила на облекло, цялостния стил е около 7 дни, сложен стил-10-15 дни, с изключение на специален повод, моля, повярвайте, че нашият продукт струва ви очаквания.

Параметри на продукта

Цвят:
Черен
Размер:
XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Танц Тип:
Бална зала
търговска марка:
ЛЮХУО
Пол:
Жени
Материал:
Ликра
Може и да ви хареса