.

.

Cameron Sino Highquality 1200mAh Батерия BK-B-33A, BK-B-46for BBK VIVO k302, VIVO k302+, VIVO S3, VIVO V312

Cameron Sino Highquality 1200mAh Батерия BK-B-33A, BK-B-46for BBK VIVO k302, VIVO k302+, VIVO S3, VIVO

BGN 21.00
BGN 21.60

Наличност
Продуктът е наличен

Do не закоротить батерия. :
БК-Б-33А, БК-Б-46
Технически характеристики :
Напрежение : 3,7 В
Капацитет : 1200m Ah / 4.
Политика за обратна връзка
* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Случайно късо съединение може да възникне, когато метален предмет,например скоба за монети или писалка, предизвиква пряка връзка положителни(+) и отрицателен(-) клемм батерията на късо съединение клемм може да повреди батерията на свързване на обекта.Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти. В предвид на това че ние сме една фабрика продава веднага и имаме няколко реални магазини в Китай, всички детайли aresold извън много бързо.
* Набирателни предпочитаният метод на плащане,ние също признаваем различни обезщетение T/T западен съединение, граммом пари и така нататък. Да се избягва презареждането и прекомерно освобождаване от отговорност.
Ако искате да закупите партида стоки, моля свържете се с нас, за да получите едро на цена или цени FOB.
Политика за връщане и размяна
* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте доволни ,можете да върнете продукта ни в оригиналния кондионе за връщане или замяна.44 Wh
Размер : 64. Моля, спрете зареждането, когато батерията е заредена на 100% . избягвайте излагане на висока температура 140°F / 60 ° C. поради някои проблеми с осветление може да има разлика в цвета на някои продукти.

Параметри на продукта

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
0-1300mAh
Номер На Модела:
BK-B-33A
Може и да ви хареса