.

.

DPF направи си САМ лампа чаша 5D мозайка пълен комплект квадратен Диамант занаяти стенни живопис занаяти диамантена живопис кръст бод диамантена бродерия

DPF направи си САМ лампа чаша 5D мозайка пълен комплект квадратен Диамант занаяти стенни живопис занаяти

BGN 7.00
BGN 10.51

Наличност
Продуктът е наличен

Тази част от таксата трябва да бъде платена от вас .
Представител на доставка : ако сте чуждестранни онлайн-търговци, ние можем да ви предоставим услугата представител за доставка.
Добре дошли в официалния магазин DPF
Добре дошли в DPF Официален магазин
DPF има способността да произвежда и проектира

Снимка на Диаманта произведение на изкуството, с декоративен влияние, боядисване на Диаманта проста и лесна за изпълнение
Начин на производство на картини Диаманта на продукта дии е много проста, подходящ за хора от различни възрасти, което трябва да се направи. По този начин срокът за доставка на пратката China Post е максимум 60 дни. Ние вярваме, че можем да се постигне задоволително споразумение. Голямо благодаря. Старецът може да се култивира в хоби и да прекарват време на процеса на производство на диамант живопис е прост,в следните детайли ще бъде процесът на производство на диамант живопис,не се притеснявайте, това е много лесно.
Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. ако искате голям брой на едро, моля свържете се с нас, ние ще обсъдим с вас на едро цена, начин на транспорт и така нататък. Ние пометим като подарък или да намалим стойността на продукта, за да спести част от митнически такси. В редки случаи вероятността от забавяне, което зависи от метеорологичните условия и скоростта на преминаване на вашата страна и на пратката.

Параметри на продукта

Размер:
20X25cm, 25X30cm, 30X40cm, 40X50cm, 50X60cm
Стил:
Европа
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
търговска марка:
DPF
Вид На Модела:
Етап
Материал:
Смола
Форма:
триизмерно изображение
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
Област Оклейки:
Пълен
Брой цветове:
30-45
Може и да ви хареса