.

.

Оригинален ключ за Hitachi 319825 P18dsl P14DSL C18DSL C18DMR C18DL 18v циркуляр

Оригинален ключ за Hitachi 319825 P18dsl P14DSL C18DSL C18DMR C18DL 18v циркуляр

BGN 31.98

Наличност
Продуктът е наличен


Състояние На Превозното
1. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след създаване на поръчката,ако резервацията не бъде платена след 3 дни ,ще бъдат затворени;
3.Можете да се свържете с нас,оставяйки съобщение в центъра за съобщения, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Ако повече от 2 кг,ние организираме вашите стоки в две парцел или ще експресна поща.Ако искате да знаете,къде се намира стоката, ще можете да го следите в линка 17 TRACK.Ако не можете да платите нова поръчка,моля, изчакайте няколко минути, или да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да се провери, има ли някакви проблеми с новата поръчка.изображението на продукта и технически характеристики идват с оригинални фабриками,така че може да се случи така, че производителите са се променили някои технически данни или възгледи, които ние все още не са актуализирали.
Отговорност и бизнес
1.modname=ckeditor
БЕЛЕЖКА :
Моля винаги се сравняват размери R eplacement детайли с отображаемыми на дисплея
Информация За Плащане
1.И всяка внос, се събира такса или такса ще отговорност за купувачите.Ако искате да изпратите стоките си експресна поща,моля ,свържете се с нас, ние ще организираме за вас доставка.Ние сме длъжни да потърсим за вас е положително. това отнема 15-35 дни и повече, за да дойде.Ако няма специални запитвания от купувачи не се съобщава.

Параметри на продукта

търговска марка:
КИМГУ
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Може и да ви хареса