.

.

Нов пристигане пиано момичета 5D САМ бродерия Диамант живопис 3D кръстат бод комплекти мозайка картини на цветя на стената stickersr

Нов пристигане пиано момичета 5D САМ бродерия Диамант живопис 3D кръстат бод комплекти мозайка картини

BGN 9.00
BGN 11.52

Наличност
Продуктът е наличен

И ние ще публикуваме на 20% повече диаманти! Въпреки, че нашите продукти не са най-евтини, но качеството на нашите стоки най-доброто! Когато сте готови, можете да изпратите снимки на картините ни, ние ще покажем техните купувачи по целия свят! Обратната връзка, тъй като вашата обратна връзка е важна за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Благодарим ви!
. Това ще ви отнеме само на 1 минута. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи. Благодарим ви! Ако не сте доволни от продукта и услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни и неутрални мнения.
Нов пристигане пиано момичета 5 D САМ бродерия Диамант живопис 3 D кръстат бод комплекти мозайка картини на цветя на стената stickersr уважаеми Уважаеми клиенти :
Ние всички диамантени картини комплект не включва рамка,а са полуфабрикатами,трябва да го завърши, ние ви предлагаме инструменти. Всички размери - това е размерът на снимки. Ние ще ви предоставим инструменти за диамант бродерия за вашето производство.
Тип снимки : без рамка, без довършителни работи. Ако снимката е трудна, а малкия размер няма да е много добър! Ако имате нужда от голям е размерът на всички снимки, моля, свържете се с нас! За нас нашата картина на Диаманта полуфинал завършена, не включва рамката.

Параметри на продукта

Размер:
20cm x 25cm, 30cm x 40cm, 40cm x50cm, 50cm x60cm, 60cm x 80cm
търговска марка:
Тренировка Блестящо
Воспользуйся:
Модел
Стил:
Модерен
Материал:
Смола
Вид На Модела:
Портрет
Форма На Диаманта:
Площ
Форма:
Сподели
Област Оклейки:
Пълен
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Рамка:
No
Брой цветове:
30-45
Може и да ви хареса