.

.

Безплатна доставка на 10 бр. / лот RJP30H1 30H1 TO-220F IC-доброто качество

Безплатна доставка на 10 бр. / лот RJP30H1 30H1 TO-220F IC-доброто качество

BGN 4.00
BGN 5.28

Наличност
Продуктът е наличен

- Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка. Ако имате наистина затруднения с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви помогнем да разрешите този проблем., оод
Гаранция
1. - Нашата програма ще ви оставя същата обратна връзка след своя положителен отзив. - Един получаваме върнати детайли, искаме да замененные едни върне възможно най-скоро. - Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи в ре продаваемом състояние)
3.
Коментари
1. В рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в единия край( от нас до вашето местоположение); след 1 месец закупуване на купувача трябва да плати цената за доставка два начина. - Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката. - моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате цената на стоката.Добре дошли в YT Electronics components co. - ГАРАНЦИЯ 90 дни. - моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Параметри на продукта

Тип:
Регулатор На Напрежение
Мощност На Разсейване:
RJP30H1
търговска марка:
ЙОИННОВАТИ
Номер На Модела:
RJP30H1
is_customized:
Yes
Работна Температура:
RJP30H1
Приложение:
компютър
подаване на напрежение:
RJP30H1
Състояние:
НОВО
Пакет:
to-220f
Може и да ви хареса