.

.

Auto датчик за износване на спирачните накладки на задния мост на автомобила за Porsche Cayenne 7P0907637C 95861236550 автомобилни аксесоари

Auto датчик за износване на спирачните накладки на задния мост на автомобила за Porsche Cayenne 7P0907637C

BGN 3.79

Наличност
Продуктът е наличен

Изключения не се случва!
Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
. Време За Доставка :
1. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. (С изключение на някои страни и APO / FPO)
2. Или пък можете да изберете замени.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

Параметри на продукта

Номер На Модела:
Сензор, Износване На Накладките На Колата
търговска марка:
ВОДУЛ
Материал:
Високо качество
Място на инсталиране:
Заден мост
номер на продукта:
184485
Може и да ви хареса