.

.

Cameron Sino висококачествена батерия 1500mAh AM1900AWM за Philips Xenium X710

Cameron Sino висококачествена батерия 1500mAh AM1900AWM за Philips Xenium X710

BGN 21.00
BGN 22.40

Наличност
Продуктът е наличен

Нашите кожени изделия основно са ръчно изработени, така че да има разлика в измерванията е неизбежна
Доставка
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) Поща Швеция/Китай, моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, ако се нуждаят спешно от стоки.
За купувача :
Добре дошли !!!
Pls, не се колебайте да се свържете продавачът онлайн, за да се потвърди дали имайте инвентар.Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж. избягвайте излагане на висока температура 140°F / 60 ° C. Така че, моля, първо се консултирайте се с продавача за повече информация за стоки и доставка. изключване на вибрациите и намаляване на времето за изчакване на повикване и на екрана.Случайно късо съединение може да възникне, когато метален предмет,например скоба за монети или писалка, предизвиква пряка връзка положителни(+) и отрицателен(-) клемм батерията на късо съединение клемм може да повреди батерията на свързване на обекта.
Бележки
* Добре дошли поръчка смесване, добре дошли поръчка OEM. Да се избягва презареждането и прекомерно освобождаване от отговорност.
УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА
1.
* Детайлите са добре опаковани с една торба opp и предавателна, ние подкрепяме превоз на товари чрез стълб кит / стълб HK / UPS / DHL / FEDEX/EMS, моля, позволете 5-20 дни достигне.Do не закоротить батерия. с по-ниска стойност, ако всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Можете да използвате външна батерия Baixt, за да удължите живота на батерията на вашия мобилен телефон.

Параметри на продукта

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
1301mAh-1800mAh
Номер На Модела:
AM1900AWM
Може и да ви хареса