.

.

3d принтер c-beam dual порталът плоча разтегателна маса ходова винт пътуване 500 мм Т8 винт 8 мм ходова линия автомобил с комплект за изписване

3d принтер c-beam dual порталът плоча разтегателна маса ходова винт пътуване 500 мм Т8 винт 8 мм ходова

BGN 49.60

Наличност
Продуктът е наличен

Изпратете ни имейл с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате. Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ние винаги сме готови да прави неща.
Обратна връзка след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти.
Тип : Z-аксиален плъзгащ плот
Ход по ос Z : 500 мм
Трапециевидный винт : диаметър 8 мм, Стъпка от 2 мм, олово 8 мм
Съдържание на пакета : 1pcs разтегателна маса
Доставка на плавателни съдове в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35days Забележка : Бразилия/ Русия /Украйна / ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че времето за възстановяване е до 60 дни. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени.
Обслужване на клиенти ние сме тук, за да помогне с вашите въпроси за продукта, статуса на поръчката и возвратах. Така че не се колебайте да се свържете с нас. Нашият ангажимент към вас-да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, почивни дни-в рамките на 48 часа. Ние обикновено маркируем стоки на най-ниски цени в митническата декларация, и се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST, V.Там таксите са отговорност на купувача, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

Параметри на продукта

Размер:
lead 8mm
Номер На Модела:
Ос Z
Тип Елемент:
железопътна линия
търговска марка:
връзка CNC
Може и да ви хареса