.

.

DPF САМ птиците зад прозореца квадратни занаяти стенни живопис занаяти диамантена живопис кръст бод диамантена бродерия мозайка

DPF САМ птиците зад прозореца квадратни занаяти стенни живопис занаяти диамантена живопис кръст бод диамантена

BGN 7.00
BGN 10.64

Наличност
Продуктът е наличен

Ние пометим като подарък или да намалим стойността на продукта, за да спести част от митнически такси. Младите хора могат да се култивира интерес, намаляване на стреса, разработване на мислене.
Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. След успешно плащане ще се доставят стоки в рамките на 5-7 работни дни, вашата позиция обикновено пристигат в рамките на 7-50 работни дни. Но са възможни и други случаи на закъснение, например, лошо време и забавя пристигане в страната си, а пощенска система, забавя изпращането от местния пощенски клон и така нататък. В редки случаи вероятността от забавяне, което зависи от метеорологичните условия и скоростта на преминаване на вашата страна и на пратката. Ако сте доволни от продукт, моля, дайте ни положителна оценка.
Добре дошли в официалния магазин DPF
Добре дошли в DPF Официален магазин
DPF има способността да произвежда и проектира

Снимка на Диаманта произведение на изкуството, с декоративен влияние, боядисване на Диаманта проста и лесна за изпълнение
Начин на производство на картини Диаманта на продукта дии е много проста, подходящ за хора от различни възрасти, което трябва да се направи.
Преди извършване на плащането, моля, прочетете внимателно следващата съдържание, това ще ви гарантира щастлив и обиколка по магазините.

Параметри на продукта

Размер:
20X25cm, 25X30cm, 30X40cm, 40X50cm, 50X60cm
Стил:
Европа
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
търговска марка:
DPF
Материал:
Смола
Форма:
триизмерно изображение
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
Област Оклейки:
Пълен
Брой цветове:
30-45
Вид На Модела:
Домашни любимци
Може и да ви хареса