.

.

HY880 30 ° игольчатая тръба опаковка Super Carbon Nano Thermal Мазнините Heatsink Compound Interface Material for CPU GPU LED Free Стъргалка

HY880 30 ° игольчатая тръба опаковка Super Carbon Nano Thermal Мазнините Heatsink Compound Interface Material

BGN 15.00
BGN 15.34

Наличност
Продуктът е наличен


Трябва да сте отговорни за плащането на мита и почистване на митниците, ако има тарифи.
Руски купувачи, моля посочете пълното име! Пълно име - това е вашето име + името на отца + фамилия.
БЕЛЕЖКА :
ВСЯКАКВИ ПОВРЕДИ ПО ВРЕМЕ НА ИНСТАЛАЦИЯТА НЕ Е НАШАТА ОТГОВОРНОСТ И НЕ СЕ ПОКРИВА ОТ ГАРАНЦИЯТА. Сложете малка капка минерална смазка в център основата на охладител,равномерно намажете я стъргалка или пальчиковой яслите, най-добрата дебелина е 0,13~0,15 мм 3. Закрепването на радиатора на процесора и не изваждайте си след инсталацията. Ще получите колет навреме.
Приложение : електронни блокове на компютъра, плача Led, захранване, плача C. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ СЪВМЕСТИМОСТТА, ПРЕДИ ДА КУПИТЕ., домашна електроника и така нататък. Така че, ако нещо не ви харесва, моля, дайте ни шанс да направи всичко правилно.
Обратна връзка : ние ще направим всичко възможно, за да ви оставя бърз положителен резултат на експозицията в знак на признателност за вашата покупка. Това е най-добрият избор за вашия процесор/графични охладители и светодиоди с висока мощност над 150 Вата. Ако по някаква причина има някакъв проблем с нашите продукти или от нашите услуги, моля, положи усилия, за да се свържете с нас, за да можем да разрешим този въпрос за вас. Почистете повърхността на процесора и радиатора,леко избършете повърхността на памучен тампон или с памучен тампон,натопен спирт или нашите термични препарат за почистване 2.

Параметри на продукта

Тип:
Силикон
търговска марка:
ХАЛНЗИЙЕ
Номер На Модела:
HY880-TU30G
Направи си Сам пособия:
Електрически
is_customized:
Yes
Може и да ви хареса