.

.

Cameron Sino High Quality 2600mAh Battery C865405300L за BLU D850Q, S0190UU, Studio XL, Studio XL 6.0 HD, Studio XL LTE

Cameron Sino High Quality 2600mAh Battery C865405300L за BLU D850Q, S0190UU, Studio XL, Studio XL 6.0

BGN 26.00
BGN 27.20

Наличност
Продуктът е наличен

Нашите кожени изделия основно са ръчно изработени, така че да има разлика в измерванията е неизбежна
Доставка
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) Поща Швеция/Китай, моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, ако се нуждаят спешно от стоки. Така че, моля, първо се консултирайте се с продавача за повече информация за стоки и доставка.
*Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Козината на различни партии също може да предизвика незначителни цветови разлики
3.pls, ние ще се свържем първо, за да се потвърди предпочитания от вас начин.Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки.
* Детайлите са добре опаковани с една торба opp и предавателна, ние подкрепяме превоз на товари чрез стълб кит / стълб HK / UPS / DHL / FEDEX/EMS, моля, позволете 5-20 дни достигне. В предвид на това че ние сме една фабрика продава веднага и имаме няколко реални магазини в Китай, всички детайли aresold извън много бързо.0 HD, Studio XL LTE
Част№. изключване на вибрациите и намаляване на времето за изчакване на повикване и на екрана.
Плащане
* Очаква се, че плащането ще бъде получена в рамките на 3 дни след приключване на аукциона.Ако имате някакво оплакване,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж.

Параметри на продукта

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
БЛУ
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
2201mAh-2800mAh
Номер На Модела:
C865405300L
Може и да ви хареса