.

.

Stonering 2 елемента високоговорител високоговорител приемник на предното ухо високоговорител за Huawei G9 Lite VNS AL00 DL00 TL00 мобилен телефон високо качество ZW

Stonering 2 елемента високоговорител високоговорител приемник на предното ухо високоговорител за Huawei

BGN 3.18

Наличност
Продуктът е наличен

Отменени сделка — ние можем да отмени сделката, просто ни кажете, да можем веднага да ги обработва. Получи грешен продукт/не така, както е описано — ние сме хора, и ние периодично правим грешки, но ние се стремим да ги поправим така, като предпочита купувач. Ние можем да номер на РСО или допълнителни инструкции, ако продуктът вече е изпратен. DOA / спасяване на пристигане — ние удостоверяемся, че нашите продукти са правилно опаковани, преди да изпратите, за да избегнете повреда на продукта. Ако полученият продукт е неправилно или не е така, както е показано в списъка с продукти, ние сме необвързани, за да сте изпратили край на снимки, получени на стоката заедно с опаковката (с посочване на етикета на опаковката). Дефектни / несъвместими-ние получаваме нашите стоки в насипно състояние, така че има малък шанс, че някои от тях са дефектни. Помислете два пъти, преди да разглобявате телефона. Ако искате да промените адреса си, моля, уведомете ни предварително. Така че се купуват този продукт само в случай, ако знаете как да го инсталирате. Ако вие смятате, че трябва да върнете продукт, моля, уведомете ни причината, за да можем да предоставим номера на РСО в случай на нужда. Няма инструкции за инсталиране. Специални умения и техники, необходими за правилното инсталиране.
Забележка : това не е лесна работа за някой, който не разполага с технически умения за демонтаж или монтаж на мобилни телефони / мобилни телефони.

Параметри на продукта

търговска марка:
камнеотделение
Дизайн:
Бар
Тип:
Най-горния високоговорител високоговорител приемник преден говорител на ухото
съвместимост за:
За Huawei G9 Lite VNS AL00 DL00 TL00
Местоположение:
Горната страна на мобилен телефон
Може и да ви хареса