.

.

Оригинален BE320SD-LMP високо качество 180W E20. 8 за LG BE320 BE320-SD прожектор без лампа гаранция за 180 дни

Оригинален BE320SD-LMP високо качество 180W E20. 8 за LG BE320 BE320-SD прожектор без лампа гаранция за

BGN 52.00
BGN 55.31

Наличност
Продуктът е наличен

клиенти купили това, че те не трябва да купуват или не харесва (проблеми с качеството) 2. включително име+презиме+фамилия , DHL ,UPS ,FEDEX ,TNT, които не са за руски език , ако искате по-бърза доставка, Моля, изберете E-EMS .
Обикновено, когато ние се включваме проектор, първо трябва да включите в храната, а след това натиснете и задръжте led крушки на панела за управление на проектора, докато зелената светлина не спре да мига.
По различни причини върнете продукт, моля, свържете се с нас за първия си път, преди да се постави спор или ни дават отрицателна обратна връзка .
Детайли на пакета :
Подарете опаковка, за да се предотврати повреда на продукта по време на транспортирането, моля, не се притеснявайте. Също така, честата смяна на източника на храна, но и на проекционную лампа оказва голямо влияние на ток, проекционную лампа ще бъде много лесно да се повреди. На български език : пълното име трябва .
2, в същото време, ние имаме 6 месеца гаранция за лампи.
Ако лампата на проектора в продължение на дълго време ще работи, вътрешна система за визуализация на проектора може да се излъчват много топлина, тази топлина ще доведе до бързо повишаване на вътрешната температура на проектора, защото кварцевая стенната лампа на проектора при високи температури ще произвежда явление девитрификации, което води до появата на бели петна, така че голяма съпротива ще спре проникването на светлината, така че местната област на необичайно високите температури и по този начин, ще доведе до по-нататъшно разширяване на девитрифицированной област, така че яркостта бързо спада и е вероятно да доведе до експлозия на лампата.

Параметри на продукта

търговска марка:
ЛЮМЕНЫ И OEM-ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ
Номер На Модела:
BE320SD-LMP
Използва Се За:
Къща, обучение, Бизнес, училище
Доставка:
1-2 дни
Модел лампа:
BE320SD-LMP
За lg:
BE320, BE320-SD
Гаранция:
180 дни
стил лампи:
100% оригинална лампа висока яркост
Може и да ви хареса