.

.

Пълно покритие на TPU мека филм за Doogee BL5000 Safety 9H Nano Screen Protector филм за Doogee BL5000 Guard Protection (без стъкло)

Пълно покритие на TPU мека филм за Doogee BL5000 Safety 9H Nano Screen Protector филм за Doogee BL5000

BGN 2.00
BGN 3.12

Наличност
Продуктът е наличен


1 х мокри кърпички
1 х сухи салфетки
Плащане
1.Моля, не се притеснявайте да ги купуват. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси,моля, запознайте се с митническата политика в собствения си място, като например Италия и Холандия.
Връщане
Само За Обмен На
1. Никога не оставя въздушни мехурчета. купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни след получаване, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.като отговорен продавача, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем. Ние организираме доставка, след като получим вашето плащане съобщение.Изработена от закалено стъкло, което е много лесно и удароустойчив.Но понякога другата държава провежда различна политика. Моля, свържете се с нас предварително, ако имате нужда от него.Ако не сте доволни от продукт, можете да сменяте продукт,а върната стока трябва да бъде в първоначалното състояние, купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката. анти-Разбивающаяся филм : ако е счупено, закалено стъкло се разбива на малки парченца, които не са остри, което го прави по-безопасни от други стъклени изделия.
1 X закалено стъкло протектор на екрана отпред.
Коментари
1. твърдост : силна твърдост 8~9 H, дори остри предмети, като ножове и ключове, не поцарапают протектор.

Параметри на продукта

Цвят:
Прозрачен
Материал:
Нано-покрит с темперирано стъкло филм
Воспользуйся:
мобилен телефон
Покритие от край до край:
ДА
Характеристики:
Ултра тънък, устойчив на надраскване, лесна за инсталиране
Съвместим Телефон Марка:
Дъга!
С Дребно Опаковка:
No
Тип:
Предната Филм
търговска марка:
Армореагль
Пакет:
No
с почистващ средства:
Има
Може и да ви хареса