.

.

Cameron Sino висококачествена батерия 900mAh MP-S-A2 за Myphone Bueno 3020

Cameron Sino висококачествена батерия 900mAh MP-S-A2 за Myphone Bueno 3020

BGN 20.00
BGN 21.28

Наличност
Продуктът е наличен

Можете да използвате външна батерия Baixt, за да удължите живота на батерията на вашия мобилен телефон. Моля, спрете зареждането, когато батерията е заредена на 100% .Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти.
*Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.
* За да се гарантира, че се получава поръчката с включен ддс. Нашите кожени изделия предимно ръчно изработени, така че да има разлика в измерванията е неизбежна
Доставка
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) Поща Швеция/Китай, моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, ако се нуждаят спешно от стоки.ще бъде малко по-навес коса за нови продукти, кожа, който главно причинени от режат и лепят по време на обработката. Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Така че, моля, първо се консултирайте се с продавача за повече информация за стоки и доставка.
Политика за връщане и размяна
* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте удовлетворени ,можете да ни върнете стоката в оригиналния кондионе за връщане или замяна.
Политика за обратна връзка
* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас. инструкциите за връщане и размяна. изключване на вибрациите и намаляване на времето за изчакване на повикване и на екрана. избягвайте излагането на батерията на течности или силни механични удари.

Параметри на продукта

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
0-1300mAh
Номер На Модела:
BL-4C 900 ма
Може и да ви хареса