.

.

Оригинална за Dell за дънната платка на лаптопа Latitude E6220 008TM5 08tm5 cn-008tm5 работи перфектно

Оригинална за Dell за дънната платка на лаптопа Latitude E6220 008TM5 08tm5 cn-008tm5 работи перфектно

BGN 144.00

Наличност
Продуктът е наличен

След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите . дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли. Забележка : посочените транспортни разходи включват горивни квоти.
ГАРАНЦИЯ
1 .
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Всички процедури тестова функция prducts :
1. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно .
УВЕДОМЛЕНИЕ
1 .ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина . Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива). Доставка стълб : по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. Проверете дали има недостиг на електронната изолация на ламинирани хартия. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4.

Параметри на продукта

Дължина на кабела:
0,2 м
Тип:
Промоционален Кабел Dada
Пакет:
ДА
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
ASDFGHJK
Номер На Модела:
Е6220
Може и да ви хареса