.

.

SZFTHRXDZ 20PCS 400V 33UF 13X20 електролитни кондензатори 33UF 400V 13*20

SZFTHRXDZ 20PCS 400V 33UF 13X20 електролитни кондензатори 33UF 400V 13*20

BGN 9.92

Наличност
Продуктът е наличен

моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни коментари или да открият някакви противоречия в сайта, а ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.
Нашата компания основно се занимава с резистори, кондензатори, транзистори, чипове памет, комуникационни чипове, высокочастотными RF и други висококачествени продукти. Продавачите могат да избират EMS. Ali Express worry free logistics-стандарти,DHL, Fed Ex, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post са достъпни.Когато извършвате плащане, моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни. Компания в Северното Хуацяне основана в продължение на 10 години, в Интернет има мощна система за производител в областта на доставки и продажби представител.след получаване на плащане, стоката ще бъде доставена в рамките на 3 дни. Нашият план е да остави на същото мнение след своите положителни коментара.
Ако не можете да намерите желания от вас продукт, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем оферта, Ние предлагаме разнообразни услуги за обществени поръчки. Много ви благодаря за отделеното време.Приятели в Бразилия.
= Доставка=
1.Преди да направите плащане, се уверете, че вашият платежна сметка е на разположение.
= Обратна връзка=
1. Заради високите условия на митническото оформяне на DHL, Fed Ex, TNT и UPS в бразилската на митницата, трудно почистване на митницата.

Параметри на продукта

Номер На Модела:
400V 33UF 13X20
търговска марка:
SZFTHRXDZ
Може и да ви хареса