.

.

Томбо Надежда 24 Тремоло 6624P хармоника 24 дупки месинг, тръстика Блус Арфа устата орган ключ C ABS гребен музикални инструменти сребро Томбо

Томбо Надежда 24 Тремоло 6624P хармоника 24 дупки месинг, тръстика Блус Арфа устата орган ключ C ABS гребен

BGN 68.00
BGN 79.84

Наличност
Продуктът е наличен

6624 P-това е по-стар хармоника тремоло, последната разработка на нов Tombo.
Гаранция За Качество :
Нашият екип QC ще тества всеки продукт и всеки пакет, преди превоза, е убеден че всяка поръчка е добър с точна тон, привлекателен звук и перфектно представяне. Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне своя отрицателно или неутрално мнение.
Коментари :
Вашият положителен отзив много важен за нас.Не позволявайте на други да играе на вашата лабиален гармошке - ако само това не е този, когото вие не се интересуваме от целувка. Моля, опитайте се да отнеме няколко минути, за да оставите положителен коментар. Томбо е избран като производител на популярната линия губных гармошек Lee Oskar. Feactures качествена хромирана медна дъска първокласен хранително-вкусовата ABS гребен изискана лейси баба вкусно кух звук дупка тростниковая плоча повърхностни детайли от Япония, събрани в Китай хармоници Томбо имат история на почти сто години от основаването през 1917 година. Ние ще се опитаме да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване. дръжте губную гармошку се пази от топлина и преки слънчеви лъчи. нежно докоснете по лабиален гармошке след играта, докосването допълнителни отвори за слюнка надолу. Особено подходящи за изпълнение на богат и тънък емоционален стил музика.

Параметри на продукта

Цвят:
Ключ C, Ключът A, Ключ B, D Ключ, Ключ E, Ключ F, Ключ G, Ключ Ab, Ключ Bb, Ключ Db, Ключ Eb, Ключ Gb
Материал На Корпуса:
Смола
Jungle Материал:
Месинг
Номер На Модела:
6624Р
Тип:
24 луночная хармоника Тремоло
Брой ключове:
Няма
Начин На Произношение:
Тремоло
Тон:
C
Брой дупки:
24
Материал На Капака:
неръждаема стомана
измерване:
182*31*20 mm
Тегло:
124g
Цвят:
Сребро
Името на елемент :
Томбо Хармоника Надежда 24
Може и да ви хареса