.

.

Истински за MSI 17.3 MS-1771 Audio Jack Hard Drive Connector Board MS-1771B

Истински за MSI 17.3 MS-1771 Audio Jack Hard Drive Connector Board MS-1771B

BGN 89.17

Наличност
Продуктът е наличен

Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3. Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние искрено се надяваме , че можете да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди ,което е много важно за растежа на нашата малка фирма, благодаря предварително !
2. нашето работно време е от 9 : 00 ч.
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Процедури за тестване на функциите на дънната платка :
1. моля, проверете качеството и състоянието на стоката, особено LCD led стъклен екран, преди да направите подпис за сметка на дихателните пътища.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите .Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. Проверете дали има недостатъци арматура, ръжда, гниене, топлина шасито.ние също приемаме плащане paypal. върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда.

Параметри на продукта

Дължина на кабела:
0,2 м
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
МС-1771
Статут На Продукти:
Склад
Тип:
Промоционален Кабел Dada
търговска марка:
ASDFGHJK
Може и да ви хареса