.

.

1PCS AP018 GX16 2/3/4/5/6 / 7Pin Male& Female 16mm Wire Кабел Panel Connector with flange Авиационна Plug Околовръстен Socket Plug DF16

1PCS AP018 GX16 2/3/4/5/6 / 7Pin Male& Female 16mm Wire Кабел Panel Connector with flange Авиационна Plug

BGN 3.71

Наличност
Продуктът е наличен


Доставка :
Ние ще изпратим на парцел в рамките на 1-3 дни след потвърждаване на плащането.Тъй като това не е много стабилно доставка въздушна поща стълб на кит.
2 : Канада : 15-55 работни дни. Ако имате нужда от номер за проследяване, вие трябва да ми каже за него и да плати на допълнителни 1,5 долара. Или можем да върнем парите обратно.Ако нещо е повреден, моля, първо прикрепете снимки като доказателство.)
3 : възстановяване на немити продукти, ще се начислява такса за попълване на запасите в размер на 15%, само в случай, че стоката съответства на състоянието, в което сме я изпратили.
4 : Други държава : 15-55 работни дни.Вашето помещение може да се забави огромни пакети за поща, така че те се обработват по-бавно от обикновено.Така че, моля, свържете се директно с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ако има нещо, което те кара да не бъдат изпълнени или се сърдят.
Приблизително време за доставка в различни страни по-долу е само за ваша информация, която се оценява, но не може да бъде гарантирано.Ние ще се опитаме да решим проблема, докато не сте доволни.
Начини за доставка :
Ние основно използваме въздушна поща на икономиката стълб на кита, за да поставите вашата стока.
Ако той липсва в наличност, ни трябва малко време, за да я обработва, и ние ще оставим уведомление или съобщение за това.

Параметри на продукта

Оповестяване:
2P, 3P, 4P, 5 ПЕНСА, 6P, 7P, 8P, 9P, 10P
Номер На Модела:
АП018
Може и да ви хареса