.

.

Бърза доставка 60 мл мека пластмасова бутилка с капкомер PE празна бутилка със защитена от деца Капачка за E Liquid Eye Drop Bottle 50 бр.

Бърза доставка 60 мл мека пластмасова бутилка с капкомер PE празна бутилка със защитена от деца Капачка

BGN 36.00
BGN 37.74

Наличност
Продуктът е наличен

Моля, оставете положителна оценка, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. DHL : Продукт, изпратен от DHL, съответно на повечето страни в продължение на 6-8 дни. Моля, свържете се с нас в рамките на 30-50 дни от датата на изпращане, ако не получите нашия продукт.Като опитен доставчик можем да се опаковат стоки в картонена кутия с EPE, което ще позволи ефективно да се предотврати вашите продукти от някои неочаквани повреди по време на доставка.
Работни дни : от понеделник до петък ние предлагаме пълен работен ден 7/24, моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви проблеми с моя продукт.
60 мл празна пластмасова бутилка с капкомер PE бутилка със защитена от деца капачка и дълъг фитил игла за бутилки с електронна течност
Много важно : Уважаеми Купувачи, моля, обърнете внимание на цветовете, които искате да поръчате, смесете достъпен поръчка, моля, свържете се с нас безплатно. Стоката ще бъде доставена в рамките на 3-5 работни дни след получаване на доказателство за плащане. Вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 8 часа. Благодарим ви! Високо качество го прави идеален вариант за вас.В противен случай ще се счита, че стоката е получена. Тема : име на продукта : пластмасови бутилки, материал : PE капацитет : 60 мл включва : бутилка, капачка, дълъг връх на връх : дълъг тънък връх вид на върха : пластмасов краен тип на капака : детска защитно покритие цвят на капак : бял, черен, червен, жълт, син, оранжев, зелен, светло зелен, лилав, розов, тъмно син
Ние сме професионален доставчик на за потребителска електроника и други продукти, всеки елемент, който можете да закупите от нас, е бил тестван преди да изпратите, и ние можем да гарантираме качеството.

Параметри на продукта

Технически характеристики:
60 мл
Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Номер На Модела:
60 млпэ
Размер:
60ml
Може и да ви хареса