.

.

Cameron Sino висококачествена батерия BAT-311, KT. 0010S. 011 за Acer Liquid M220, Liquid M220 Dual SIM, Liquid Z200, Z220,M220, Z200,

Cameron Sino висококачествена батерия BAT-311, KT. 0010S. 011 за Acer Liquid M220, Liquid M220 Dual SIM,

BGN 22.00
BGN 23.20

Наличност
Продуктът е наличен

инструкциите за връщане и размяна.
УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА
1. избягвайте излагане на висока температура 140°F / 60 ° C. - свободен или по-ниски данъци върху вноса, ние я обяви като а? подарък? с по-ниска стойност, ако всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж.
Плащане
* Очаква се, че плащането ще бъде получена в рамките на 3 дни след приключване на аукциона.Ако имате някакво оплакване,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Можете да използвате външна батерия Baixt, за да удължите живота на батерията на вашия мобилен телефон.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки.
* За да се гарантира, че се получава поръчката с включен ддс.Случайно късо съединение може да възникне, когато метален предмет,например скоба за монети или писалка, предизвиква пряка връзка положителни(+) и отрицателен(-) клемм батерията на късо съединение клемм може да повреди батерията на свързване на обекта. В предвид на това че ние сме една фабрика продава веднага и имаме няколко реални магазини в Китай, всички детайли aresold извън много бързо. завърши работата на всички приложения, които не се използват.pls, ние ще се свържем първо, за да потвърдите вашия предпочитат пътя.
Политика за връщане и размяна
* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте удовлетворени ,можете да ни върнете стоката в оригиналния кондионе за връщане или замяна.

Параметри на продукта

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
1301mAh-1800mAh
Номер На Модела:
Прилеп-311
Може и да ви хареса