.

.

Електрическа Машина За Опесъчаване Карета Перална Корона Настолна Мелница Гравиране Машина Аксесоари Вълна Шлайфане Кръг Woolen Mill Корона Нефритовая Полиране

Електрическа Машина За Опесъчаване Карета Перална Корона Настолна Мелница Гравиране Машина Аксесоари Вълна

BGN 23.97

Наличност
Продуктът е наличен

Пратката не може да бъде предоставен, ако пълното име не се показва, както и за доставка ще бъде отложена, ако адресът е посочен не е на английски език.край на измерване на облеклото могат да се различават от 1 см до 3 см. Ако се установи, че пратката липсва в пътя, ние ще ви предложим замяна или връщане на парите. (2018/1/24 - 2018/3/5) Всички растения и корабни компании по това време ще има дълга почивка.
Уведомление За Честванията На Китайската Нова Година ! ! ! ! ! ! Уважаеми Купувачи, ние ще спрем доставка с 24 януари 2018 г. тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може леко да се различават от горните изображения. Благодарим ви!
Електрическа машина за опесъчаване карета перална корона настолна Мелница гравиране машина аксесоари вълна шлайфане кръг woolen Mill корона нефрит полиране 3 мм джолан T форма : 3x30mm форма на конус : 3x6mm 3x8mm 3x12mm цилиндрична форма : 3x6mm 3x8mm 3x12mm опаковка : 42шт на елементите в опаковката, 7 вида размер, 6шт всеки размер
За доставка на икономичен срок за доставка на поща обикновено е 7-60 дни, скоро след това ние ще изпратим колет, ще получите номер за проследяване и въведе го в Ali Express, за да покаже, че поръчката е изпратена. поради различния брой на разтягане на тъканите при измерване. Моля, бъдете търпеливи до доставяне в пиковите часове, тъй като американската пощенска служба транспортира много по-големи обеми пратки, което може да доведе до забавяне.

Параметри на продукта

Обяснение:
размер на сместа
Материал На Уплътнението:
Вълна
Размер:
3mm shank
is_customized:
Yes
Използването на:
Начало рана
Номер На Модела:
28-1712042153
търговска марка:
FGHGF
Външен Диаметър:
3mm shank
Може и да ви хареса