.

.

990L 125L електрически бас струни 4/5-струнни стоманени Corel&Nickel Alloy Wound Nickel Plated Ball End Set Strings

990L 125L електрически бас струни 4/5-струнни стоманени Corel&Nickel Alloy Wound Nickel Plated Ball End

BGN 8.00

Наличност
Продуктът е наличен


Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.Изработен е от стомана ядро / никелевого сплав рана/никелова сферичен край на чудесно за електрически бас 4 струни-M : .99
край
Детайли : 100 Напълно Ново Състояние На Най-Високо Качество. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Параметри на продукта

Номер На Модела:
990Л
Тип:
ред
търговска марка:
Капитанът Джон
Може и да ви хареса