.

.

EAZYZKING оформление на автомобила централен подлакътник кутия за съхранение на организаторът полагане на почистване калъф за Benz E CLS класа, автоаксесоари

EAZYZKING оформление на автомобила централен подлакътник кутия за съхранение на организаторът полагане

BGN 24.00
BGN 25.58

Наличност
Продуктът е наличен

Моля, не спорете, подаден в продължение на период от време на нашето обещание. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. 7) Ако от Саудитска Арабия, моля, уведомете ни на собствен номер на пощенската кутия и изпратете копие от идентификационната карта. Други страни : не са получили стоката в рамките на 60 работни дни, пълно възстановяване на парите. И ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Снимка с участието на магазина ни е основата на истинския продукт,се дължи на различни монитори и яркост, там би могло да бъде известна малюсенькой разлика в цветовете. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка. инструкции за инсталиране :
Лесна инсталация, използва съществуващите дупки,не изисква пробиване. Свържете се с нас ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас! Благодарим ви! Предупреждение : нашето обещание : Южна Америка : не е получил стоката в срок от 90 работни дни, пълно възстановяване на парите.Ние не може да гарантира време на пристигането си. 4) в полето, има демпфирующий памук в долната част, за да защити вашите вещи и кашони от триене 5) Дръжте вашия подлакътник за съхранение в по-организиран начин, тя също така показва нова интерпретация за живота си и нов елемент на мода за вашия автомобил. Всички наши подробности проста опаковка, без търговията на дребно кутии. 6) Когато имате някакви въпроси относно това,моля, свържете се с нас, преди да се въведат някакви отзиви в нашия уеб сайт.

Параметри на продукта

търговска марка:
EAZYZKING
Вид На Материала:
Пластмаса
Тип:
Кутия За Съхранение На Оръжие
Може и да ви хареса