.

.

Нагревател домакински енергоспестяващ електрически нагревател детски водоустойчив нагревател баня окачен тоалетна топъл въздух

Нагревател домакински енергоспестяващ електрически нагревател детски водоустойчив нагревател баня окачен

BGN 142.00
BGN 284.80

Наличност
Продуктът е наличен

2) промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини , като отражение на снимката цветове, осветление, фон и т. Че с тегло в съответствие с реално получените.
Размери и цвят 1) поради ръчно измерване . е Възможно, на физическите продукти са малко по-различни. Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка. Обикновено допустимите разлики в размер на-около 0. много ви благодаря за Вашата подкрепа и добре дошли в нашия магазин по всяко време.5 инча (0,5-1 см ) на измерване. 3) за да се гарантира, че получавате детайли с ниска задължение изчистване на митническите, ние ще обявим подробности как по-ниска стойност , всички мита за внос или данъчни такси ще бъдат на ваша страна. Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации.
2 ) Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни него ( въздушна осъществяване стълб кит) се дължи на разликата във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Така че теглото на опаковката може и тегло на страницата на продукта пише по различен начин. Моля, обърнете внимание. ^_^ добър ви ден, Благодаря !!
Доставка 1) Когато направите поръчка, Моля, изберете начин на доставка . Много добри продукции за вас. Искаме информация в рамките на 2-7 дни след като вашето обезщетение ще бъде доста подтвержена.

Параметри на продукта

търговска марка:
тангву
Тип Нагревател:
Конвекторный Нагревател
силата на:
1200-2000Вт
Зона Отопление:
нагревателен елемент:
ПТК
Приложение:
11-20㎡
Брой настройки на скоростта:
Четвъртата Предаване
Номер На Модела:
тангву
Воспользуйся:
Баня С Тоалетна,Спалня,Дневна
Инсталация:
Откъснати, Лаптоп, Външен, Стенен Монтаж
документ:
CSA
Функция:
Регулируем Термостат, Защита От Прегряване, Дистанционно Управление, Вентилация, Водоустойчив
код на продукта:
ТАНГВУА
JR:
169
Воспользуйся:
169
Инсталация:
169
документ:
169
Функция:
169
Може и да ви хареса