.

.

Безплатна доставка матово черно баня abs ръчен накрайник за душ с PVC маркуч и скоба притежателя с душ клапан комплект IS978

Безплатна доставка матово черно баня abs ръчен накрайник за душ с PVC маркуч и скоба притежателя с душ

BGN 128.00
BGN 142.11

Наличност
Продуктът е наличен


Доставка И Обработка На Товари
Понякога местните обичаи ще ви начисли данък върху вноса, ако стойността на предмета достигне известна стойност, хората, които не плащат данъци, не се купуват от мен. Ние ще ви много благодарни.
Ако не сте напълно доволни, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари.
Връщането на пратката са приети в рамките на 14 дни след доставка и по всякаква причина, купувачите заплащат разходите за доставка.
Бразилски клиенти, моля, уведомете вашия номер CPF, руски клиенти, моля кажете пълното си име, че е необходимо.
Гаранция И Рекламации На Стоките
Стоки с проблемите на качеството ще бъдат изцяло или частично възстановени, просто трябва да ми покаже проблема с кратко видео или няколко снимки.
ние обикновено декларираме ниска цена, за да помогне за намаляване на данъци, законно, но на малко от тях трябва да платите, моля, добросердечно разберете. Ние ще реши този проблем за вас задоволително.
Безплатна доставка идва само от икономическа доставка, обикновено срокът за доставка е от 15-30 дни, обикновена поща, понякога отнема 90 дни или по-доставка, ако сте в бързаме, моля, платете на допълнителни такси за доставка.
Моля, добре обърнете внимание, че ние не приемаме връщане на всички повредени елементи, като неправилно използване или повредени всъщност.

Параметри на продукта

търговска марка:
Fevnd
Тип Инсталация:
Стенен Монтаж
Форма на душ:
Площ
Стил:
Това Е Една Корона
Материал:
Месинг
Номер На Модела:
IS978
Тип:
Определен Вид Подкрепа На
Surface Покритие:
Няма
Функция На Накрайник За Душ:
Дъждовни Накрайник За Душ
Може и да ви хареса