.

.

UNIT UT333BT Bluetooth Mini LCD Цифров измерител на температура на въздуха, влажност на въздуха

UNIT UT333BT Bluetooth Mini LCD Цифров измерител на температура на въздуха, влажност на въздуха

BGN 32.61

Наличност
Продуктът е наличен

до 13 : 00 ч. Гаранция 30 дни от датата на покупката. Автоматично изключване на захранването технически характеристики :
Пакетът включва : 1 * UNIT UT333 BT цифров термогигрометр
Доставка :
Стоките са изпратени във всички страни по света, (Поща, Русия е засегната LCACS, така че местните услуги, доставка на поща (включително EMS) ще се бавим много пъти) Цената за доставка във всички страни е един и същ.Благодарим ви.
Време за доставка :
данък върху продажбите :
Данък върху продажбите не се изисква
Плащане :
Гаранция и рекламации : за да се гарантира, че всички детайли са в добро качество, ние проверяваме всички продукти, преди да пакети са били изпратени . Препоръчана поща трябва да плати още 2 долара . Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-2 работни дни пакетът ще бъде изпратен въздушна поща на Китай пощенски продукти ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени. ние ще ви помогнем за всеки възможен начин и се стремим да отговорим на всички имейли .
Ние винаги сме се старали да предоставят най-добрите услуги и надеждни продукти за всеки клиент. (GMT +8) от понеделник до петък
- От 8 : 30 ч. диапазон на измерване на температура : -10~60° C / 14~140° F 2. Върнати стоки, трябва да включва в себе си оригиналната опаковка и всички аксесоари. Моля, свържете се с нас по електронната поща, преди да се върне на дефектна стока.

Параметри на продукта

Номер На Модела:
UT333BT
търговска марка:
UNIT
Максимална Измерена Температура:
50°C-69°C
Стил:
Преносим
Теория:
Сензор За Температура
Използването на:
Домакинство
Тип На Дисплея:
Цифров
Вид Хранене:
Батерия ААА
Размер На Дисплея:
1.9 Инча И По-Долу
Може и да ви хареса