.

.

Режим на двойна котела чайник боросиликатное стъклен чайник здраве Червен билков цвете чайник 34 грама / 900 мл микровълнова печка сейф

Режим на двойна котела чайник боросиликатное стъклен чайник здраве Червен билков цвете чайник 34 грама

BGN 45.00
BGN 49.42

Наличност
Продуктът е наличен

Нашата цел се състои в това, да се предоставят висококачествени продукти и отлично обслужване на клиентите, на вашето признание значително ще насърчи нас и да ви служи по-добре. Боросиликатные стъкло са известни с това, че имат много ниски коефициенти на топлинно разширение (~3 × 10 -6 до -1 при 20 °С), което ги прави по-устойчиви на термичен шок, отколкото всяко друго обикновено стъкло. до 18 : 00 ч.
Какво е боросиликатное стъкло ?
Боросиликатное стъкло е вид стъкло с силициев двуокис и триоксидом бора като основни стеклообразующих компоненти.
Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Вашата обратна връзка е много важна за нас. Всякакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез Trade Manager или по електронна поща, нашите услуги ще се свърже с вас за потвърждение възможно най-скоро, в рамките на 24 часа, в рамките на нашето работно време. Това боросиликатное стъкло има широк спектър от приложения, вариращи от кухненски съдове за готвене и завършва с лабораторна техника, а също така е компонент на висококачествени продукти, като имплантируемые медицински устройства и уреди, използвани в областта на космическите изследвания. Вносни мита, са отговорност на купувачите.
За нас нашето работно време : от понеделник до събота от 9 : 00 ч.

Параметри на продукта

търговска марка:
ПИНДЕФАНГ
Обемът на:
801-900мл
Материал:
Стъкло
Характеристика:
Екологично чист, не съдържа Pb материал
Сертификат:
SGS, CIQ
Може и да ви хареса